Misiunea din Ucraina: Cadouri pentru copiii din Poroscovo, Zakarpattia

Slăvit fie Domnul!

Suntem în Poroscovo de doua zile și mulțumim Domnului că ne-a dat această ocazie să slujim volohilor de aici. Cu ocazia Sarbătorii Nașterii Domnului Isus, copiii din Poroscovo, regiunea Zakarpattia au primit cadouri și dulciuri. Ieri ăi astăzi, cu ajutorul fraților din România și Austria, am putut să dăruim la aproximativ 1100 de copii câte o cutie cu cadouri și câte o pungă cu bomboane. De asemenea s-au cumpărat 280 de pachete cu alimente, 12 caruțe cu lemne, medicamente și alte lucruri necesare.

Poroscovo, Zakarpattia Oblast, Ukraine

Copilașii i-am găsit ca de obicei, destul de goi pentru timpul de afară, murdari și alergând prin bălți în urma mașinilor. În schimb sunt mulțumiți, veseli, plini de viață și cântă din toată inima.

Poate printre cei care citesc acest mesaj sunt persoane care doresc să se implice, să ajute pe acești oameni din neamul nostru, care vorbesc aceeași limbă dar au mai puține posibilități ca și noi. Domnul Isus, vorbind despre acești oameni, i-a numit frații Lui și a spus ca daca le facem o binefacere, o facem pentru El.
Nevoia cea mai mare este de o familie sau două fete care să locuiască pentru o perioadă aici în Poroscovo și să îi ajute pe fratele Jon și sora Gabriela în lucrarea de aici. Acest lucru presupune alfabetizarea copiilor și educarea lor. Dacă dorește cineva să se implice în direcția aceasta, dorim să vă anunțăm ca există deja sponsorizare financiară pentru aceasta lucrare. Numărul de telefon pentru contact cu fratele Daniel Iacob este: +40 741 557 611.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Daniel Iacob

Autor: Lucian Iacob

Cât despre mine, eu şi casa mea vom sluji Domnului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.